Ghimbir și Moringa (Arborele Vieții): combinația care combate bolile

Anunt

Moringa și ghimbirul sunt folosite de sute de ani de când au proprietăți medicinale puternice. Atunci când sunt combinate împreună, aceste minuni naturale creează un remediu natural puternic care combate numeroase boli și afecțiuni.

Arborele Moringa este bogat în peste 90 de substanțe nutritive și conține de două ori mai multe proteine ​​decât iaurtul, de trei ori mai mult potasiu decât bananele și de 4 ori mai multă vitamină A decât morcovii. Are de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele și de 4 ori mai mult calciu decât laptele!

Datorită nenumăratelor sale beneficii, arborele moringa este cunoscut și sub numele de „Arborele Vieții”. Previne efectele negative ale malnutriției, iar cercetările ayurvedice susțin că frunzele sale vindecă aproape trei sute de boli.

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Malunggay, iar diferite părți ale copacului pot fi folosite pentru a pregăti diferite feluri de mâncare.

Este originar din medicina tradițională Ayurveda și poate fi utilizat pentru a trata diverse probleme de sănătate și boli, cum ar fi:

– Previne și combate în mod eficient anemia
– Moringa ameliorează durerile de cap, migrenele și orice tip de durere corporală
– Este bogat în conține izotiocianat și tiocarbamat, deci scade tensiunea arterială
– Tratează febra și bronșita
– Moringa este un mod natural de a reduce nivelul colesterolului
– Studiile au arătat că ameliorează refluxul acid și inhibă creșterea și formarea ulcerelor de stomac
– Moringa combate inflamațiile și ajută în cazul artritei
– Moringa este un remediu natural în cazul infecțiilor cu catar, urechi și ochi, precum și scorbutului
– Moringa îmbunătățește funcția ficatului și tratează bolile hepatice

Anunt

Ghimbirul este o plantă puternică, originară din Japonia, India și China. Poate fi consumat proaspăt, pudrat, uscat ca condiment, sub formă de ulei sau sub formă de suc. Ghimbirul este membru al familiei Zingiberaceae, alături de cardamom și turmeric și este produs în principal în India, Jamaica, Fiji, Indonezia și Australia.

Oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, inclusiv:

– Ghimbirul este extrem de eficient în caz de greață, amețeli
– Previne efectele secundare ale medicamentelor.
– Ameliorează simptomele chimioterapiei
Ghimbirul este, de asemenea, foarte benefic în cazul bronșitei, tusei, diabetului, infecțiilor tractului respirator superior, durerilor de stomac, osteoartritei, artritei reumatoide, obezității, anorexiei și durerilor toracice.

Acum, iată cum să combinați calitățile vindecătoare ale ghimbirului și Moringa și să obțineți un remediu natural puternic:

Ingrediente:

– 10 frunze verzi de Moringa
– 85 de grame de ghimbir proaspăt
– 1 linguriță de miere
– 4 căni de apă

Pregătire:

Spălați ghimbirul și tăiați-l în felii subțiri. Adăugați feliile de ghimbir în apă clocotită, fierbeți-le 10 minute dupa care adăugați frunzele de Moringa.

Anunt

Scoateți vasul de pe foc, acoperiți-l și lăsați-l 5 minute. Apoi, strecurați și cand bautura este calduta îndulciți cu miere.

Bea acest remediu de două ori pe zi, o dată dimineața, pe stomacul gol și din nou seara, înainte de culcare. Consumul său regulat va întări sistemul imunitar și va spori sănătatea în numeroase moduri!

surse: thehealthyfoodlife.com, articles.mercola.com healthyfoodhouse.com/ginger-and-moringa-the-miraculous-combination-that-fights-many-diseases/

Loc de comentat