Imagini video incredibile surprinse dupa cutremurul din Mexic care arata cum Pamantul “respiră” …

Un drum din Mexic pare “să respire” după un cutremur cu magnitudinea de 7,1 care a devastat țara luna trecuta!

Drumul reuseste sa se mișcă în sus și în jos, ca și când cineva din “interior” respiră.

Oamenii se feresc din drum, dar sunt destul de fascinați să se oprească și să facă poze sau să filmeze acest fenomen.

Locuitorii din Morelos, Mexic s-au adunat pentru a urmări fenomenul. Mulți s-au gândit de două ori înainte să pășească pe el, dar atât unele vehicule cât și pietonii au traversat asfaltul deteriorat.

Cutremurele scutură pământul, mișcă pietre, iar pământul uneori poate crea găuri sub o suprafață aparent solidă, dar care poate apoi să le umple cu aer sau apă.

Videoclipul a devenit imediat viral pe internet și a declanșat discuții în mediul online, multe persoane comentând ce ar fi putut provoca acest fenomen.

Scott Lenharth a scris: “S-a produs ceva similar în timpul cutremurului din Japonia: într-un parc cauzând lichefierea solului iar apa a început să țâșnească din crăpături”.

Vickie Flores a scris: “Cred că ar putea fi oceanul sub drum. Fiți atenți, deoarece acesta ar putea să se prăbușească și să se producă o gaură foarte mare! “

Julie Robinson a scris: “Pur și simplu sunt contracțiile pământului care se produc pe măsură ce trec valurile de cutremur.”

Și Craig Valentine a scris: “Copacul se lovește de crăpături și rădăcinile ridică suprafața drumului”.

Dezastrele naturale, cum ar fi cutremurele, pot expune uneori unele efecte geologice ciudate dar în același timp și minunate.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum se manifestă această “respirație”:


Sursa: www.riseearth.com/2017/09/incredible-footage-captures-ground.html

Loc de comentat