Miere de Arțar + bicarbonat de sodiu – un remediu care vindecă și cele mai grave boli

Imagineaza-ti combinatia dintre sirop de artar sau miere si bicarbonat de sodiu – suna bizar, din moment ce stim ca celulele canceroase cresc si se hranesc in medii dulci si acide. Cu toate astea, doar in cazul de fata, zaharul nu este daunator.

Celulele canceroase nu pot creste si nu pot folosi depozitele de zahar, din moment ce bicarbonatul de sodiu neutralizeaza mediul. Siropul de artar sau mierea sunt opuse celulelor canceroase (carora le trebuie de 15 ori mai multa glucoza, comparativ cu celulele sanatoase). Bicarbonatul de sodiu intra in celulele canceroase si le distruge incet, datorita siropului.

Ingrediente:

– bicarbonat de sodiu si sirop de artar SAU miere.

Pregatire:

Fa un ameste compus dintr-un sfert de bicarbonat de sodiu si 3 sferturi de sirop de artar/miere. Ele trebuie amestecate bine, pentru a obtine un amestec omogen. Incalzeste la foc mic amestecul in jur de 10 minute. Dupa pregatire, este gata de utilizat.

Cum sa il consumam:

Ia 3 lingurite din amestec de-a lungul zilei, cel putin pentru o luna.

In perioada acestei cure, stai departe de proteine din carne, zahar si faina.

Sursa: awaytohealthylife.com, foto awaytohealthylife.com
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat