Minciuna în care trăim! Toată lumea ar trebui să vadă acest videoclip. Vei rămâne fără cuvinte

foto humansarefree.com

Libertatea reprezintă cel mai important premiu pe care oamenii, pe parcursul întregii lor existențe, au încercat din greu să il dobândească. Puterea de decizie este doar o fabulă pe care doar oamenii o dețin, parcursul său liber fiind cel care ne oferă posibilitatea de a ne ghida viitorul.

În prezent, giganții economici ai ramurilor industriale majore care controlează resursele planetei ne demoralizează, aceasta fiind o modalitate de a ne menține controlați, legați la mâini și la picioare și manipulați de piețele capitaliste rușinoase.

Din fericire, undeva între noroc și mister se află imaginația, singurul lucru care ne protejează libertatea, în ciuda faptului că oamenii tot încearcă să o diminueze sau chiar să o facă să dispară complet. Dar mijloacele din presa au inoculat informații în subconștientul nostru, făcându-ne să credem că suntem stăpâni pe propriile noastre acțiuni. Și crudul adevăr este: cu cât credem ca suntem mai liberi, cu atât mai subjugați devenim.

În lume, este recesiune economică la nivel global, este o nedreptate enormă, foamete, din ce în ce mai multe suprafețe sunt despădurite, este poluare, are loc o schimbare la nivel climatic, există o influență a armelor nucleare, există terorism etc.

Acest video de mai jos va face lumină în haosul în care umanitatea este un tunel întunecat care prezice că nu avem un început strălucit sub soare, ba chiar din contră, viitorul nostru e la fel de întunecat ca noaptea.

După cum agentul Smith spune în ”Matrix”: ”Ființele umane reprezintă o boală, un cancer al acestei planete”. Suntem SINGURA specie de pe pământ care își distruge mediul de viață, chiar daca supraviețuirea noastră depinde de acesta. Suntem orbi în fața schimbărilor pozitive, dar cruciale, însă încă ascultăm ordinele care ni se dictează.

Videoclipul de la finalul articolului îmi aduce aminte atât de mult de ceea ce Woody Harrelson a spus în videoclipul următor:

Dacă privești acest clip, viața ta chiar se poate schimba! Lasă-ți mintea să zburde în timp ce asculți fiecare cuvânt.

Freshtastical via youtube.com

Sursa: simplecapacity.com

Loc de comentat