O femeie paralizată vedea cum soțul ei se furișa în garaj în fiecare noapte. Intr-o seara a reusit sa afle marele secret al barbatului si ce facea acesta

Brad și Liz aveau tot ce își puteau dori și chiar și înainte de a se căsători știau că viața lor împreună avea să fie minunată.

Din păcate, cu trei luni înainte să pășească spre altar, s-a întâmplat ceva ce avea să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Brad și Liz erau împreună cu cei 3 fii ai lor în mașină când cauciucul stâng din față a explodat. Au pierdut controlul mașinii, iar aceasta a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

Din fericire, cei trei copii au scăpat doar cu niște zgârieturi, iar Brad cu un picior rupt. Pentru Liz, în schimb, situația era devastatoare: și-a rupt spatele și a rămas paralizată de la talie în jos.

Brad, care era veteran de război, a mai văzut accidente îngrozitoare, dar nu era pregătit să-și vadă propria soție atât de grav rănită.

Pentru Liz, de altfel o femeie puternică, tranziția către noua ei viață în scaun cu rotile a fost extrem de dificilă, mai ales pentru că una dintre marile pasiuni ale familiei era să meargă în excursii pe jos.

Brad nu a vrut ca ea să se simtă lăsată în urmă și să nu mai poată să își urmeze pasiunea așa că a pus la cale un plan care să o ajute din nou să exploreze și terenurile cele mai accidentate.

Timp de trei luni de zila acesta a muncit non stop in garajul casei de cele mai multe ori dand gres insa în cele din urmă perseverența lui a dat roade. A reusit sa construiasca un cărucior asemănător unui tanc, care putea merge pe orice tip de teren. Cand a vazut marea surpriza pe care sotul ei i-o pregatise Liz a izbucnit in lacrimi.

Vazcand ca inventia sa este foarte utila soției, Brad a început să fabrice aceste mașinării și pentru soldații răniți pe câmpul de luptă!


Datorita inventiei multe vieti se vor schimba de acum!
Ce inspiratie! Distribuie si prietenilor tai aceasta poveste minunata!

Sursa: viatasanatoasa.biz/o-femeie-paralizata-isi-vedea-sotul-cum-se-furisa-in-garaj-in-fiecare-noapte-pana-la-urma-nu-a-mai-rezistat-si-a-decis-sa-il-urmareasca-atunci-a-descoperit-marele-secret-al-barbatului-ce-fa/

Loc de comentat