Smochine + Oțet de mere – te ajută să scapi depunerile excesive de grăsime din sânge!

Una dintre cele mai frecvente probleme de astăzi este depozitarea de cantități excesive de grăsimi în sângele nostru, din cauza stilului de viață rapid și nesănătos pe care îl avem; a alimentelor de proastă calitate consumate și din cauza lipsei de activitate fizică.

Majoritatea alimentelor pe care le consumăm sunt pline de grăsimi care se depozitează în diverse locuri din corpul nostru, țesuturi, chiar și pe pleoape sau în alte părți ale corpului nostrum; care de multe ori rămân neobservate de persoana care suferă de obezitate.

Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. Există modalități practice și naturale de a păstra această problemă la limită, precum cea pe care vrem să o împărtășim astăzi:

Oțetul de mere + smochine, un remediu home-made

Pe măsură ce problema se înrăutățește, poate duce la întărirea vaselor de sânge (adică ateroscleroza), mai ales dacă sunteți expus la alți factori de risc cum ar fi consumul de alcool și fumatul și, eventual, poate duce la boală cerebrovasculară, care este una dintre cele mai importante cauze de deces pe întreg teritoriul țării, dar și în lume.

Deci, dacă suferiți de depuneri excesive de grăsime sau doriți să rămâneți sănătoși, vă recomandăm acest remediu natural care a ajutat cu succes mulți oameni să elimene această problemă din ce în ce mai gravă.

Rețetă:
ingrediente:

• oțet organic de mere;
• 3 smochine uscate.
Pregătirea și tratamentul:

Luați cele trei smochine uscate, străpungeți-le bine cu o scobitoare, puneți-le într-o ceașcă și apoi turnați oțetul atât cât să le acopere. Lăsați-le peste noapte așa, iar dimineața consumați smochinele.

Puteți reutiliza oțetul de mere și îl puteți folosi cu alte 3 smochine chiar în noaptea următoare.

Acest oțet de mere trebuie folosit timp de cel mult 7 zile, timp în care smochinele vor absorbi majoritatea oțetului. Cu toate acestea, este important să folosiți oțet organic.

Tratamentul trebuie să dureze 14 zile.

Pentru ca tratamentul să aibă succes, trebuie să începeți să mâncați sănătos și să reduceți aportul de grăsimi. În același timp, este bine să vă măriți activitatea fizică. După ce utilizați această rețetă, este, de asemenea, recomandat să vă faceți analize de sânge, doar pentru a vedea că remedierea funcționează cu adevărat!

Sursa: naturalandhealthylives.com/2017/03/17/apple-cider-vinegar-figs-clean-blood-fats/
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Loc de comentat