Piramida Shackleton, cea mai veche construcție de pe Terra! Specialiștii sunt de părere că acestea ar fi putut fi ridicate de către ființe extraterestre

Anunt

Citând programul de televiziune Ancient Aliens de pe Channel History, teoreticienii conspirației și vânătorii de OZN-uri susțin că cele mai vechi piramide existente pe Terra ar putea fi cele din zonele înghețate ale Antarcticii.

O caracteristică geologică a Antarcticii atrage în special atenția teoreticienilor conspirației: este o „structură piramidală” situată în apropierea Muntelui Shackleton, ale cărei „laturi abrupte” o fac să semene cu Marea Piramida din Giza.

Piramida Shackleton, cea mai veche de pe Terra

Autorul american David Childress a emis ipoteza care susține că „piramida Shackleton” ar putea fi „cea mai veche” de pe planetă.

„Dacă această piramidă uriașă din Antarctica este o structură artificială, ar fi probabil cea mai veche piramidă de pe planetă și de fapt ar putea fi piramida principală, că toate celelalte piramide de pe planeta Pământ au fost proiectate după ea „, a declarat cercetătorul.

Anunt

Dr. Michael Salla, expert în cercetare și ufologie, autor al cărții Exopolitics (implicații politice ale prezenței extraterestre) și fondator al Institutului Exopolitic, consideră că această formațiune nu poate fi decât un nod într-o rețea globală de piramide, care generează energii ciudate în locuri strategice de pe Pământ.

Piramidele generatoare de energii

„Una dintre teorii este că piramidele sunt generatoare de energie și, prin urmare, dacă aveți aceste piramide plasate strategic în jurul lumii generând o încărcătură, este posibil să creați un val staționar general de energie, care este o transmisie de energie fără fir „a spus Michael Salla.

Vârfuri naturale?

Cu toate acestea, dr. Mitch Darcy, geolog la Centrul German de Cercetări pentru Științele Geologice din Potsdam, aderă la poziția geologiei dominante conform căreia aceste piramide sunt doar vârfuri naturale expuse deasupra gheții.

Piramida din Shackleton ar fi o coincidență, deoarece acest vârf are forma definită. Prin definiție, este un „nunatak”, care este pur și simplu un vârf de stâncă care iese peste un ghețar. Aceasta are forma unei piramide, dar asta nu o face o construcție umana „, a spus Darcy.

Anunt

În timp ce unii teoreticieni de conspirație și vânători de OZN explorează teorii despre extratereștrii care construiesc piramide în Egiptul antic și în regiunile din Mesoamerica, alții susțin că cele mai vechi piramide existente ar fi putut fi ridicate de extratereștri printre expunerile înghețate ale Antarcticii.

sursa: efemeride.ro/piramida-shackleton-cea-mai-veche-constructie-de-pe-terra-unii-specialisti-sustin-ca-a-fost-ridicata-de-extarterestrii/

Loc de comentat