Piramidele, fața umană și textele egiptene – Secretele pe care le ascunde NASA despre Marte! Textele egiptene confirmă adevărul

Anunt

În anul 1976, NASA publica câteva fotografii surprinse de sonda spatiala Viking, care la acel moment se afla în orbita planetei Marte. Era prima sonda spatiala terestra care atingea aceasta performanța.

Structura feței umane

Imaginile prezentau o zona de 1152 de kilometri patrati în interiorul careia putea fi observata o structura care semana cu o fata umana. La scurt timp, NASA a dat un comunicat în care sustinea ca mult discutata imagine s-a format ca urmare a unei iluzii optice.

Trei ani mai târziu, doi informaticieni de la American Space Science Data Center au confirmat ca imaginile captate de sonda spatiala erau reale și este exclus fenomenul de iluzie optica generat de lumina.

În anul 1992, omul de știința Hoagland a prezentat în cadrul unei conferințe susținute la sediul ONU, argumente conform cărora imaginile surprinse pe suprafața martiana sunt reale. Imensa structura are forma unui chip uman și a fost numita Cydonia.

Piramidele de pe Marte

Anunt

Conform declaratiilor sale, structura cu chip uman este înconjurată de piramide care au fost numite generic orașul. Hoagland a emis teoria conform careia aceste structuri seamănă cu siturile terestre de la Stonehenge, Avebury, Salisbury. El a susținut ca o civilizatie extraterestra martiana a construit pe Pământ structuri asemănătoare cu cele de pe Marte.

David Percy, un alt cercetător, a susținut teoria conform careia, dacă civilizaţiile marţiene nu au ajuns pe Pământ, similitudinea dintre aceste structuri se explica printr-o comunicare mentală intre doua civilizaţii aflate la distanța.

În anul 1992, NASA lansează sonda spatiala Mars Observer cu destinația planeta Marte. De aceasta data, NASA nu a mai prezentat imagini, susţinând ca sistemul optic care trebuia sa capteze imagini a fost deteriorat în mod inexplicabil.

NASA, o agenție ridicată pe minciuni

Wernher von Braun, om de știința german, este cunoscut ca fiind artizanul creării rachetei V5, care a fost una dintre cele mai distrugătoare arme pe care naziştii au avut-o în cel de al Doilea Război Mondial.

Înainte de sfârșitul războiului, Braun a primit azil politic în SUA, împreună cu peste 2000 de persoane care au servit regimul nazist.

La scurt timp, el a ajuns director NASA, de unde a luat decizii importante. Încă din anul 1955, dispune ca anumite imagini captate de pe Luna sa nu fie date publicităţii. La scurt timp, unii cercetători de la NASA au declarat ca este vorba despre un sabotaj mondial.

Cei care au renunțat sa mai lucreze pentru NASA au declarat ca Braun, împreuna cu apropiaţii lui au încercat sa manipuleze lumea și sa inducă informații false.

Anunt

Textele egiptene, controverse

Vechile texte egiptene descriu existența unor structuri piramidale pe suprafața martiana, orientata către galaxia Orion, la fel ca și piramidele egiptene. Mai mult, ele descriu producerea unei catastrofe care au distrus civilizaţia primordiala de pe Pământ.

sursa: efemeride.ro/secretele-pe-care-le-ascunde-nasa-despre-marte-textele-egiptene-confirma-adevarul/

Loc de comentat