Populatia Hunza: Oamenii cei mai sanatosi si longevivi de pe Pamant. Totul se datoreaza unui singur lucru pe care il fac

Populatia Hunza este o populatie mica, ce traieste in partea de nord a Pakistanului.

Ei sunt considerati a fi cei mai sanatosi, mai longevivi si mai fericiti oameni de pe Pamant si singurii la care nu se intalneste cancerul. De obicei ei fac baie in apa rece si nasc copii la uimitoarea varsta de 65 de ani.

Chirurgul britanic Dr. Robert McCarison, scriind in Jurnalul AMA a raportat:

In randurile populatiei Hunza nu se cunoaste incidenta cancerului. Ei au culturi bogate de caisi si usuca fructele acestora la soare acestea fiind hrana lor predominanta.

Ad

Ei nu consuma alimente importate si isi cultiva si recolteaza singuri hrana. Hunza consuma intotdeauna fructe si legume crude, caise uscate, nuci, diferite cereale cum ar fi hrisca mei si orz, lapte, oua si leguminoase si rareori branza, ei neconsumand niciodata gustari.Populatia Hunza mananca putin si merg pe jos toata ziua.

Ca si traditie oamenii Hunza nu mananca nimic pentru o perioada de 2 pana la 4 luni. In aceasta perioada ei beau doar suc de caise uscate. Ei postesc in perioada in care fructele nu sunt coapte pentru recoltare.

Expertii in medicina sustin ca aceasta perioada de repaus alimentar si dieta lor sunt cruciale in ceea ce priveste longevitatea lor si viata sanatoasa. Se crede ca aceste cantitati mari de caise sunt motivul pentru care ei nu sufera de tumori si/sau cancer. Samburii de caise contin vitamina B-17, compus cunoscut ca si un puternic agent anti-cancer.

Se zvoneste ca unii oameni din Hunza au trait si pana la 150 de ani. Datorita stilului de viata sanatos si a dietei sanatoase ei arata intotdeauna mai tineri decat sunt si femeile lor pot naste si la varsta de 65 de ani.

Povestea a fost intarita de sosirea lui Said Abdul Mbundu la Londra, barbatul din poporul hunza care a sosit la Londra si a uimit ofiterii de securitate de la aeroport cand si-a aratat documentele , afirmand ca a fost nascut in 1832.

Ad

Sursa: astazi.biz/ei-nu-se-imbolnavesc-niciodata-nu-stiu-ce-inseamna-cancerul-si-traiesc-si-pana-la-120-de-ani-iata-care-e-secretul-lor/ healthylifeidea.com/never-get-sick-dont-know-cancer-live-120-years-secret

Loc de comentat