Pregătiți-vă să pierdeți în greutate – Smoothie delicios din 2 mere, 1 lămâie și 1 cană de ovăz. Detoxifică, crește rata metabolică și oferă sațietate

Anunt

Dacă încercați să pierdeți in greutate, smoothie-ul pe care vi-l sugerăm astăzi este cel mai delicios mod de a face acest lucru! Are doar trei ingrediente și toate sunt extrem de benefice și îmbunătățesc sănătatea generală.

Acest smoothie alcalinizează corpul, detoxifică și oferă cantități mari de nutrienți organismului.

Merele verzi ajută la scăderea în greutate, deoarece sunt bogate în pectină, ceea ce reduce pofta de mâncare și accelerează metabolismul. De asemenea, sunt bogate în vitamine B, sărace în calorii și tratează retenția de apă.

În plus, reduc absorbția zahărului din intestine și previn eliberarea bruscă a hormonului insulină, care este direct legată de creșterea în greutate.

Pe de altă parte, sucul de lămâie ajută digestia, curăță ficatul și acționează ca un agent de detoxifiere. Este un ajutor puternic în procesul de slăbire, deoarece crește rata metabolică a organismului. Oamenii care încearcă să slăbească în exces au rezultate uimitoare atunci când încep să bea suc de lămâie cu apă caldă pe stomacul gol în fiecare dimineață.

Anunt

Mai mult, fulgii de ovăz creează o senzație de sațietate, iar conținutul ridicat de fibre ajută și la funcționarea sistemului digestiv.

Iată cum puteți pregăti acest smoothie:

Ingrediente:

– 2 mere verzi organice de dimensiuni medii
– Sucul unei lămâi organice de dimensiuni medii
– 125 g de ovăz
– 1/2 l apă minerală

Instrucțiuni:

Se toarnă apa minerală în blender. Tăiați merele în felii și adăugați-le în blender, împreună cu ovăzul. Se amestecă bine.

Anunt

Apoi, adăugați sucul de lămâie, amestecați și beți imediat smoothie-ul! De asemenea, puteți adăuga câteva cuburi de gheață pentru a obține o băutură răcoritoare, care arde grăsimile!

sursa: healthyfoodhouse.com/2-apples-1-lemon-and-1-cup-of-oats-prepare-to-lose-size-without-any-control/ si www.organichomeremedies.com , www.edisoninst.com

Loc de comentat