Rugăciune către Iisus Hristos pentru iertarea păcatelor noastre – Rugăciune puternică de iertare

Rugăciune către Iisus Hristos pentru iertarea păcatelor

Rosteste astazi aceasta rugăciune către Iisus Hristos pentru iertarea păcatelor si primeste iertarea divina.

Rugăciune către Iisus Hristos pentru iertarea păcatelor

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul sufletului meu, Ziditorul și Izbavitorul meu, iată că s-a săvârșit ziua și nu știu câte zile îmi mai rămân că să trăiesc!

Știu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă și nu numai că nu îndreptez păcatele mele trecute, ci încă pururea adaug nemulțumiri și păcate peste păcate.

Mă întristez pentru că Te-am supărat cu păcatele zilei de astăzi și cu acelea ale vieții mele trecute și Te rog iartă-mă!

Îmi pare rău din suflet și mă lepăd de ele, mă pocăiesc sincer și Te rog iartă-mă, pentru că ești Prea-Bun și Vrednic a fi Veșnic Iubit!

Fericit aș fi fost eu de nu aș fi păcătuit și de nu Te-aș fi întristat cu păcatele mele, dar nădăjduiesc la ajutorul Tău Cel Dumnezeiesc și de acum înainte hotărăsc să nu mai greșesc, să-mi controlez gândurile, vorbele și faptele și să fac în toate Voia Ta și nu poftele mele! Iartă-mă pentru că am greșit!

Fie-Ți milă de sufletul meu cel păcătos care Te roagă pentru iertare și pentru răsplătirile cele după vrednicie ale Sfântului Tău Sânge!

Dumnezeule Preasfânt și Preaplin de Iubire, nădăjduiesc că să mă ierți și să mă primești iarăși întru darul Tău!

Ajutat de Ține, promit că să fug de toate ispitele cele rele care pot să mă îndemne să păcătuiesc! Promit să mă mărturisesc și să mă împărtășesc cât mai des și vreau mai bine să mor decât să mai fac vreun păcat!

Îți mulțumesc Doamne Dumnezeul meu pentru viață și pentru toate darurile Tale Sfinte! Slăvit să fii în veci! Amin!

Loc de comentat