Sirop de casă cu 2 ingrediente pentru oprirea tusei și îndepărtarea flegmei din plămâni

Anunt

Morcovii sunt legume incredibil de sănătoase, bogate în vitamina A, care întăresc sistemul imunitar și îmbunătățesc vederea, contin vitamina B6 și beta-caroten, care scad riscul de cancer. Mai mult, vitamina A tratează problemele respiratorii și calmează astmul și alte probleme pulmonare.

Prin urmare, morcovii sunt incredibil de utili în lupta împotriva tusei, deoarece sunt un ajutor respirator natural și tratează eficient răceala obișnuită.

Conform HDCF Health:

„Tusea se situează printre cele mai frecvente probleme de sănătate. Atunci când există un iritant sau blocaj în gât sau în pasajele aeriene superioare, corpul dvs. primește un mesaj de la creier pentru a elimina iritantul prin tuse.

Tusea poate fi declanșată și din cauza unei infecții virale, răceală obișnuită, gripă și fumat sau alte probleme de sănătate, cum ar fi tuberculoza sau astmul. Când vine vorba de tratarea tusei, în loc să ajungeți apelati imediat la medicamentele chimice, puteți încerca câteva tratamente naturale care sunt disponibile chiar în interiorul casei dvs. ”

Anunt

Următorul sirop de tuse de casă combină proprietățile benefice ale morcovilor și mierii de albine, care este un puternic antibacterian care ameliorează tusea și tratează bolile respiratorii.

Iată cum să-l pregătiți:

Ingrediente:

– -½ kg morcovi organici
– 3-4 linguri de miere crudă

Instrucțiuni:

Taiati morcovii în cuburi și puneți-i într-o oală din oțel inoxidabil. Apoi, umpleți vasul cu apă pentru a scufunda morcovii și fierbeți până când morcovii se înmoaie.

Anunt

Scoateți vasul de pe foc, scoateți morcovii din el și zdrobiți-i cu o furculiță. Adăugați mierea si amestecati cu piureul de morcov. Amestecați până obțineți un amestec omogen. Păstrați siropul la frigider până la maxim 3 zile.

Luați zilnic 3-4 linguri de sirop și veți simți îmbunătățirile aproape imediat.

Source: juicing-for-health.com healthyfoodhouse.com/2-ingredient-homemade-syrup-for-stopping-cough-and-clearing-phlegm-from-lungs/

Loc de comentat