Spui ADIO DURERILOR DE SPATE! Modalitatea naturală prin care dispar în 95 % din cazuri – VIDEO

In zilele noastre, durea de spate este considerată ca fiind una dintre problemele cele mai comune de sanatate. Se estimează că 80% din populația lumii suferă cel puțin o dată în timpul vieții, de dureri mici de spate sau lombare (partea de jos a coloanei vertebrale).

De asemenea, aceasta este considerată ca fiind cea mai frecventa cauza a absenteismului de la locul de muncă. Există mai multe nume pentru această problemă, inclusiv lumbago, hexenschuss sau lovitură de cuțit.

Coloana vertebrala este un set de vertebre. Inele de cartilaj permit miscarea vertebrelor. Este legata de mai multe ligamente, vase de sange, nervi si muschi.

Ea ne permite postura verticală și multiplele actiuni expune coloana vertebrală la presiune, răsucire, forfecare și încovoiere, determinând astfel o utilizare excesivă.

Gama de mișcare este diferită în unele părți ale coloanei vertebrale (cervicale, toracice și lombare, partea de san este cu o mobilitate foarte scăzută, în timp ce partea de gât este extrem de mobil.

Modificările degenerative care sunt o sursă de durere sunt de obicei cauzate de tranziția între o parte a coloanei vertebrale la alta.

Ad

Categorie de risc

– Oamenii care depun muncă fizică
– Oamenii care sunt în poziții adverse timp de mai multe ore
– Oamenii care au loc de muncă sedentar
– Persoanele cu unele anomalii ale coloanei vertebrale, după unele operații ale coloanei vertebrale sau leziuni sau persoanele cu osteoporoză bărbații mai în vârstă, în care a existat un proces degenerativ

Tratamentul și prevenirea

Tataneasa este planta care creste pe pajiști umede, câmpuri, și șanțuri în apropierea apei, poate fi extrem de eficienta pentru persoanele care suferă de dureri de spate.

Oamenii de stiinta au de la Universitatea de sport germana din Bonn a efectuat un studiu care a inclus 120 de persoane cu dureri de spate inferioare și superioare. Un unguent care conține extractul de rădăcină de tătăneasă s-a dovedit a fi semnificativ mai eficace în reducerea durerii acute. A fost nevoie de doar 5 zile pentru ca acest unguent sa se vindece complet durerile de spate

Alte studii anterioare au confirmat că forma de gel a acestei plante este semnificativ mai eficientă pentru reducerea durerii și in cazul dislocarii articulatiilor, in osteoartrita si genunchi, precum și eliminarea altor dureri.

De asemenea, aici, mai jos puteti vedea 3 exercitii care a demonstrat că sunt de succes în 95% din cazuri:

ChiroBalance Spine & Sport via youtube.com

Ad

Notă: Este recomandat si nu ar trebui să luați tătăneasă sub formă de suplimente și capsule, deoarece aceasta poate fi toxica pentru ficat.

sursa: myhealthylifevision.net/say-goodbye-back-pain-heres-get-rid-back-pain-natural-way-successful-95-cases featured foto myhealthylifevision.net

Loc de comentat