Suc de ananas, castraveți, măr si portocală – curăță colonul în 7 zile și vă ajută să slăbiți

Anunt

Acumularea de toxine la care suntem expuși în mod constant în zilele noastre prin alimente, substanțe chimice, poluare și stres, poate duce la diverse probleme de sănătate.

Prin urmare, putem îmbunătăți în mod semnificativ funcția întregului organism și putem preveni astfel de probleme de sănătate dacă detoxificăm colonul și curățăm intestinele.

Sucurile de fructe și legume crude sunt bogate în elemente care curăță colonul, cum ar fi fibre, fitochimicale (substanțe chimice benefice pentru plante) și zaharuri naturale care acționează ca laxative, cum ar fi sorbitolul și fructoza.

Persoanele care efectuează curățarea colonului susțin că oferă următoarele beneficii:

– îmbunătățirea funcției hepatice
– sistemul imunitar stimulat
– energie crescută
– detoxifiere
– risc redus de cancer de colon
– starea de spirit îmbunătățită
– pierdere în greutate
– balonare ușoară, crampe și gaze

Anunt

Următoarea băutură de curățare a colonului vă va ajuta să eliminați toxinele și să pierdeți kilogramele în plus:

Ingrediente:

– ½ castravete
– O felie de ananas
– 1 portocală (suc)
– Un măr (verde sau roșu)
– ½ frunză de Aloe Vera

Instrucțiuni:

Clătiți castravetele, tăiați-l felii și repetați același lucru cu mărul. Taie frunza de Aloe Vera în două și stoarce gelul dintr-una din jumătăți.

Se amestecă toate ingredientele în blender, se adaugă un pahar de apă și suc de portocale și se bea această băutură de două ori pe zi, dimineața, pe stomacul gol și după-amiaza.

Anunt

Asigurați-vă că beti, de asemenea, cel puțin 8 pahare de apă în timpul zilei. După o săptămână, te vei simți mult mai bine și vei pierde și în greutate! Îmbunătățirile te vor uimi!

surse: organichealthportal.com, medicalnewstoday.com si healthyfoodhouse.com/pineapple-juice-and-cucumber-to-clean-the-colon-in-7-days-and-help-you-lose-weight/

Loc de comentat