Ultima sa dorinta a fost sa vada marea. Medicii au întors ambulanța din drum pentru a-i îndeplini pacientului ultima dorință.

Anunt

După șapte runde de chimioterapie, radioterapie și o operație majoră, medicii și-au dat seama că nu mai pot face nimic pentru a salva viața unui tată. Bărbatul a fost externat și trimis acasă, pentru a-și trăi ultimele zile înconjurat de familie. Pe drum, pacientul a început să plângă. Emoționați, medicii au oprit imediat ambulanța și au schimbat traseul, pentru a-i putea oferi un moment de fericire.

Orice ai face, orice tratament ai urma, oricât ar lupta medicii, unele boli nu vor să se dea bătute. După ce a luptat ani în șir pentru a se vindeca, Chris Shaw, tatăl a patru copii, din Perth, Australia, a înțeles că sfârșitul era aproape.

Anunt

A fost externat din spital și trimis acasă, cu o ambulanță, pentru a-și putea petrece ultimele zile în propriul cămin, înconjurat de cei pe care îi iubea.

Pe drum, Chris a început să plângă. Când și-au dat seama că îi pot oferi un ultim moment de fericire, medicii nu au ezitat. Au întors ambuanța și au condus-o până la plaja Burns, locul lui preferat.

Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere. Întins pe targă, cu lacrimi în ochi și îmbrățișat de copiii săi, Chris a privit pentru ultima oară locul său preferat.

Anunt

Astăzi, la un an de la moartea soțului ei, Kylie Shaw a vorbit despre medicii care i-au îndeplinit ultima dorință, numindu-i „îngerii acelei zile”.

Pretuiti viata si pe cei dragi. Nimic nu este garantat in viata asta. Nici macar ziua de maine..
Sursa: mai multe pe a1.ro

Loc de comentat