Vrei să renunți la fumat? Această plantă distruge instantaneu dorința de nicotină. Iată cum o puteți crește acasă

Anunt

Fumatul este unul dintre cele mai dăunătoare obiceiuri, iar renunțarea la acesta poate fi extrem de dificil. Nicotina este substanța care cauzează dependența și forțează corpul să poftească mai mult.

De asemenea, atunci când nu introduceți nicotină în organism, organismul intra in faza de sevraj, care poate fi destul de dificilă înainte ca dumneavoastră să va obișnuiți cu noua viață fără țigări. Simptomele fizice durează o săptămână, dar pofta de nicotină poate dura mai mult.

Cu toate acestea, Stevia este o plantă care te poate ajuta să renunți la acest obicei. Potrivit unui recent studiu german, Stevia te poate ajuta să nu mai bei și să fumezi, deoarece blochează semnalele de pofta de nicotină din creier. Această plantă a fost folosită de mult timp ca îndulcitor și este un membru al familiei crizantemelor, originar din Paraguay.

Nu aveți nevoie decât de câteva picături de Stevie puse direct pe limbă când doriți țigări. Va opri instantaneu pofta.

Puteți găsi Stevia sub forma de pulbere sau lichid în magazinele de produse alimentare sănătoase și supermarketuri. Această plantă vă poate ajuta, de asemenea, să reglați tensiunea arterială și să pierdeți în greutate.

Anunt

Mai mult, este excelent în tratamentul acneei și dermatitei și poate fi folosit ca mască facială, deoarece strânge, hrănește și catifelează pielea.

Iata cum puteti creste stevie acasă:

Această plantă perenă nu poate trăi în condiții de îngheț, deoarece îi place soarele.

Ar trebui să o plantați în sol de bună calitate, slab, argilos, bine drenat, în recipiente de 20 cm, asezata in lumina directă a soarelui. Udați când solul este uscat.

Trebuie să aibă 20 cm spațiu liber și va crește pana la 90 cm în înălțime.

Amintiți-vă că drenajul bun este vital pentru a preveni putrezirea. Daca totusi planta se ofileste dupa udare inseamna că rădăcinile sunt putrede.

Anunt

Înflorește toamna, cu flori albe, așa că pentru a stimula creșterea frunzelor noi, puteți tăia florile.

Frunzele sale sunt mai dulci toamna, deoarece gustul este mai bun înainte ca planta să înflorească. Pentru a folosi frunzele mai mult timp, ar trebui să le uscați la soare.

Sursa: besthealthyguide.com si .healthyfoodhouse.com/want-quit-smoking-herb-instantly-destroys-desire-nicotine-grow/

Loc de comentat